Institusjoner for høyere utdanning ^

Hjelp institusjonen din med å utvikle seg i en svært konkurransepreget verden

Universiteter og institusjoner for høyere utdanning befinner seg i en svært konkurransepreget verden som ber dem om å stadig utvikle seg. For å oppnå det bør institusjonen din bruke de beste verktøyene på markedet for det.

Arribatec leverer ERP-løsninger som omfavner endringene, lar institusjonen din vokse og setter studenter og ansatte først, slik at du kan oppnå utdannings- og forskningsmestring.

Unit4 ERP er den ledende Enterprise Resource Planning programvare for utdanningssektoren, som er en fullt integrert utdanningsløsning som tilpasser seg det unike ved institusjonene for høyere utdanning med kraftige verktøy for å administrere ansatte og studenter samt alle kommersielle evner for å tillate informert beslutningstaking. I tillegg til dette tilbyr Unit4 en spesifikk modul for Student Management som gjør det mulig for universiteter å automatisere hele studentsyklusen.

erp for høyere utdanning

Vi er Unit4s beste partner ^

Arribatec Group topper nå listen over Unit4s partnere over hele verden. For andre år på rad, siden Unit4 ga ut det nye partnerskapsprogrammet, har Arribatec blitt kåret til Elite-partner. Vi har også flyttet fra 'Årets gjennombruddspartner 2020' til 'Årets salgsvekstpartner 2021'

Hos Arribatec jobber vi med ledende institusjoner i sektoren. Våre konsulenter har mer enn 25 års erfaring med implementering av Unit4-løsninger og har jobbet med mange forskjellige prosjekter, noe som gjør at vi kan tilby bransjespesifikk kunnskap som matcher dine behov.

Partner-merker RGB Elite

Leter du etter den beste ERP-løsningen for din institusjon? ^

Hvorfor samarbeide med Arribatec for implementering av din ERP-løsning?

Arribatec tilbyr din organisasjon uslåelig bransjeekspertise. Våre konsulenter har jobbet med universiteter og høyere utdanningsinstitusjoner i mer enn 25 år.

Hos Arribatec har vi forbedret dataintegrasjon. Vi har et sett med arkitekter og utviklere som jobber som et team for å sikre at systemene utvikler seg med institusjonen din, og skaper fremtidssikre løsninger.

Z0A2884

Programvareløsninger med universiteter og studenter i tankene

Fremskynde institusjonell vekst

 • Tiltrekke og beholde de beste studentene.
 • Spor kostnadene for kursene dine.
 • Dekke behovene til utradisjonelle studenter.
 • Reduser kostnadene med prosessautomatisering,
  HR-selvbetjening og muligheten til å utnytte delte tjenester.
ledelse av utdanningssystem
utdanning fpanda

Forbedre institusjonell effektivitet

 • Optimaliser økonomiske og menneskelige ressurser.
 • Automatiser forretningsprosesser.
 • Støtte datadrevet beslutningstaking.
 • Transformer styring med bedre synlighet og innsikt i utgifter.

Øk elevenes suksess

 • Identifiser og grip inn overfor utsatte elever.
 • Øk gradueringsraten.
 • Oppgrader studentopplevelsen.
utdanningsstudent 360
utdanning studentmiljø

Levere fremragende forskning

 • Maksimere forskningsmidler.
 • Lag forskning av høy kvalitet.
 • Tilegne og beholde talent.

En integrert løsning for høyere utdanningsinstitusjoner

Lær mer om løsningene som Arribatec kan skreddersy for ditt universitet.

Enterprise Resource Planning (ERP)

Vi leverer helhetlige og integrerte løsninger med Unit4 ERP som kjernevirksomhetssystem. Vi implementerer, tilpasser, integrerer og støtter disse ERP-systemene i kombinasjon med andre best-of-breed-systemer.

Forbedre livet til ansatte og studenter med en løsning som er modellert for høyere utdanningsinstitusjoner.

Finansiell planlegging og analyse (FP&A)

Teamet vårt vil hjelpe organisasjonen din med å ta en integrert tilnærming til alle dine økonomiske planleggingsbehov, samt gi deg klare data som kan gjøre innsikt til handling, for bedre driftsbudsjetter eller prognoser for salg, kostnader og inntekter. Administrer og automatiser alle typer økonomisk støtte fra rekruttering til påmelding.

Human Capital Management (HCM)

Vårt dedikerte Human Resources & Payroll-team kjenner prosessene og daglige utfordringene til HR-avdelingen og kan tilby rådgivning i verdensklasse.

Ved å implementere Unit4 hjelper HCM deg med å optimalisere arbeidsprosessene dine, forenkle og øke nøyaktigheten av lønnslisten din, og øke produktiviteten, engasjementet og veksten til talentet ditt.

Ekspertene våre jobber med et bredt spekter av business intelligence (BI)-verktøy som Unit4, Hypergene og Power BI for å gi innsikt som er pålitelig og relevant for din organisasjon. Dette betyr at du får en løsning som er helt tilpasset dine behov.

En sikker cloud for din organisasjon

ERP cloud

Teamet vårt har utmerket erfaring med implementering av ERP og forståelse av universiteters behov og prosesser. Ved å alltid ha post-ERP implementering endringer og skalerbarhet i tankene, fokuserer vi på sikkerhet, ytelse og reduserte kostnader for cloud alternativer.

Vi gjør ditt ERP-system til ditt, noe som betyr at teamet ditt har fullt eierskap til løsningen og du kan gjøre endringer når det er nødvendig, og gir deg en uslåelig fleksibilitet. Vi gjør det enkelt for deg å gå over til en cloud-basert ERP.

Hos Arribatec fokuserer vi, sammen med kundene våre, på å finne den rette blandingen av cloud-basert programvare i stedet for å presse gjennom én leverandør.

Lær mer om vår cloud alternativer her.

Møt vår partner

Unit4

Unit4s neste generasjon bedriftsprogramvare støtter våre kunder i å levere en eksepsjonell People Experience til deres organisasjon og videre til deres kunder – fra å øke suksess for studenter og profesjonelle til å styrke offentlige tjenestemenn og ideelle organisasjoner som gjør det bra i verden. De forvandler arbeidet til å bli mer meningsfullt og inspirerende gjennom programvare som er selvkjørende, adaptiv og intuitiv, intelligent automatiserer administrative oppgaver og gir enkel tilgang til svarene folk trenger.

logoenhet 4
_Z0A1877

Siste nytt ^