Regjeringen og offentlig sektor ^

Få offentlige tjenester til å jobbe smartere

Offentlige organisasjoner står overfor en rekke hindringer for suksess, fra en aldrende befolkning, til redusert finansiering og økt etterspørsel. Å kunne ha en programvareløsning som hjelper myndighetene dine med å overvinne disse barrierene er avgjørende. Arribatec leverer ERP-løsninger som omfavner endringene og lar vekststrategien din gå hånd i hånd med prosjektsuksess.

Hos Arribatec samarbeider vi med Unit4 for å tilby deg en Enterprise Resource Planning (ERP) løsning som vil erstatte utdaterte eldre systemer og forbedre tjenesten for folkene dine. Et system som vil hjelpe myndighetene dine med å øke produktiviteten, redusere kostnadene, forbedre innbyggernes verdi og planlegge for fremtiden.

Hos Arribatec betjener vi alle typer offentlige organisasjoner. Våre konsulenter har mer enn 25 års erfaring med implementering av Unit4-løsninger og har jobbet i mange forskjellige prosjekter som lar oss tilby bransjespesifikk kunnskap som matcher dine behov.

regjeringen erp
0 +

Ansatte

0

Kontorer over hele verden

0 +

Kunder i 25 land

Vi er Unit4s beste partner ^

Arribatec Group topper nå listen over Unit4s partnere over hele verden. For andre år på rad, siden Unit4 ga ut det nye partnerskapsprogrammet, har Arribatec blitt kåret til Elite-partner. Vi har også flyttet fra 'Årets gjennombruddspartner 2020' til 'Årets salgsvekstpartner 2021'

Partner-merker RGB Elite

Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg å levere mer verdi til organisasjonen og innbyggerne ^

Hvordan kan Arribatec levere større verdi til samfunnet ditt?

Våre konsulenter har jobbet med sentrale og lokale myndigheter i mer enn 15 år, noe som betyr at vi kan tilby vår bransjeekspertise og sørge for at du får den beste løsningen skreddersydd til myndighetenes behov.

Hos Arribatec har vi forbedret dataintegrasjon. Vi forstår at hver regjering er forskjellig. Vi har et sett med arkitekter og utviklere som jobber som et team for å sikre at systemene er satt til å møte dine spesifikke krav.

erp for offentlig sektor

Programvareløsninger for effektive myndigheter

Fokus på åpenhet

 • Sett økonomien din i sentrum for enhver strategisk beslutning.
 • Øk forutsigbarhet og ansvarlighet ved å simulere flere scenarier mens du reduserer risiko.
 • Kontroller alle dine utgifter, inntekter og budsjetter.
 • Involver alle relevante team i budsjettbygging, sikre eierskap og buy-in på tvers av organisasjonen.
budsjett sammenligning regjeringen erp
offentlig finansiell planlegging og analyse

Øk din operasjonelle effektivitet

 • Fokuser på evner og reduser systemkostnadene ved å jobbe fra én enkelt plattform på tvers av hele organisasjonen.
 • Automatiser bakkontortransaksjoner og prosesser, frigjør ressurser og tid til å fokusere på fronttjenester.
 • Kjør din digitale transformasjon modul for modul.
 • Koble sammen hele IT-landskapet ditt.

Forbedre dine folks hverdag

 • Reduser manuelle og langvarige administrative prosesser.
 • Gi teamene dine mulighet til å samarbeide og være mer fleksible.
 • Gi nye måter å jobbe på og øke folks engasjement.
 • Bedre verktøy for å rekruttere og beholde talenter.
statlig talentledelse
unit4 erp regjeringen

Tjen innbyggerne bedre

 • Forbedre frontlinjetjenester ved å frigjøre ressurser med backoffice-automatisering.
 • Rask respons på innbyggernes behov og forespørsler ved sømløst å rekonfigurere prosesser og tjenester.
 • Frigjør midler til å investere i lokale tiltak.
 • Sørg for at innbyggerdata håndteres i henhold til regelverket.

Økonomi & HR-løsninger for offentlig sektor

Lær mer om løsningene som Arribatec kan skreddersy for din organisasjon.

Enterprise Resource Planning (ERP)

Unit4 ERP-tjenester tillater organisasjoner i offentlig sektor både finansiell og operasjonell pålitelighet, og lar prosessene kjøre til tross for økonomiske endringer eller begrensede budsjetter. Konsulentene våre er eksperter på å hjelpe deg med å bringe alle dine avdelinger og prosjekter sammen med denne alt-i-ett integrerte løsningen.

Finansiell planlegging og analyse (FP&A)

Attributter vil hjelpe myndighetene dine med å forbedre åpenhet og økonomisk ansvarlighet ved å implementere Unit4 FP&A-løsninger. Ta informerte beslutninger for en mer bærekraftig vekst ved å få full oversikt over økonomien din. Sørg for at organisasjonen øker produktiviteten, reduserer kostnadene og planlegger effektivt for fremtiden.

Human Capital Management (HCM)

Vårt dedikerte Human Resources & Payroll-team kjenner prosessene og daglige utfordringene til HR-avdelingen.

Ved å implementere Unit4 HCM kan du hjelpe organisasjonen din med å optimalisere arbeidsprosessene dine, forenkle og øke nøyaktigheten av lønnslisten din, og øke produktiviteten, engasjementet og veksten til talentet ditt.

Ekspertene våre jobber med et bredt spekter av business intelligence (BI)-verktøy som Unit4, Hypergene og Power BI for å gi innsikt som er pålitelig og relevant for din organisasjon. Dette betyr at du får en løsning helt tilpasset for å møte myndighetenes behov.

En sikker cloud for din organisasjon

ERP cloud

Teamet vårt har utmerket erfaring med å implementere ERP og forstå myndighetenes behov og prosesser. Ved å alltid ha post-ERP implementering endringer og skalerbarhet i tankene, fokuserer vi på sikkerhet, ytelse og reduserte kostnader for cloud alternativer.

Vi gjør ditt ERP-system til ditt, noe som betyr at teamet ditt har fullt eierskap til løsningen og du kan gjøre endringer når det er nødvendig, og gir deg en uslåelig fleksibilitet. Vi gjør det enkelt for deg å gå over til en cloud-basert ERP.

Hos Arribatec fokuserer vi, sammen med kundene våre, på å finne den rette blandingen av cloud-basert programvare i stedet for å presse gjennom én leverandør. Lær mer om vår cloud alternativer her..

 

Møt vår partner

Unit4

Unit4s neste generasjons bedriftsprogramvare støtter kundene våre i å levere en eksepsjonell People Experience til deres organisasjon og videre til deres kunder – fra å øke suksess for studenter og profesjonelle, til å styrke offentlige tjenestemenn og ideelle organisasjoner som gjør det bra i verden. De forvandler arbeidet til å bli mer meningsfullt og inspirerende gjennom programvare som er selvkjørende, adaptiv og intuitiv, intelligent automatiserer administrative oppgaver og gir enkel tilgang til svarene folk trenger.

 

logoenhet 4
14

Siste nytt ^