RCP for Unit4 ^

Forstå de fulle økonomiske kostnadene av forskning for institusjonen din

UBW Research, Costing & Pricing (RCP) er et system utviklet av Unit4 for å beregne reelle forskningskostnader til en institusjon. RCP følger prinsippene til FEC og i samsvar med TRAC-metodikk, brukt gjennom høyere utdanning for å hjelpe institusjoner med å beregne kostnadene for aktiviteter og bestemme søknadstilskudd.

Når du gjør kostnadsforskning for en institusjon, er det flere ting du bør vurdere før du bevise om finansieringsgiver kommer til å finansiere 100 % av kostnadene til institusjonen; personalkostnader, ikke-personalekostnader, studentkostnader, eiendomskostnader, indirekte og faste kostnader. Vi leverer RCP-løsninger som tar hensyn til alle disse kostnadene og leverer transparens, kontroll og økt effektivitet med betydelige kostnads- og tidsbesparelser.

RCP er designet av Oxford University i samarbeid med University of Cambridge, med universiteter og ideelle institusjoner i tankene, men kan være til nytte for enhver bedrift som mottar fondssøknader.

duotone - 2021.572
samhandle sirkel bg
priscilla du preez nF8xhLMmg0c unsplash
samhandle sirkel bg

Hvorfor velge Arribatec? ^

Dokumentert oversikt over vellykkede RCP-implementeringer

Med 2 grunnleggende medlemmer fra Oxbridge-prosjektet som slutter seg til Arribatec som RCP-konsulenter, har Arribatec erfaring som betyr at vi er uten sidestykke globalt som en RCP-leverandør.

Med bistand fra våre konsulenter tilbyr vi et enestående nivå av RCP-tjenester for Unit4 gjennom verdifull kunnskap og et kompetansesett som stammer fra en samlet erfaring på 25 år i høyere utdanning. Vi tar sikte på å bistå ved å tilby et enestående servicenivå gjennom en grad av forståelse som du ikke finner andre steder.

UBW RCP levert som SaaS eller SolaaS

Forskningskostnad og prissetting tilbys både som SaaS og SolaaS. Med Arribatec SolaaS kan RCP-tjenester nå leveres fullt implementert og integrert som en tjeneste til en fast månedlig pris.

Arribatec UBW RCP-tjenester ^

To grunnleggende spesialister av RCP har blitt konsulenter for Arribatec, og med disse tar vi sikte på å hjelpe Unit4 med å levere et enestående servicenivå for forskningskostnad og prissetting. Hjelp til å gi deg økt kontroll over budsjettet ditt for forskning, integrer RCP med resten av Unit4 ERP-løsningen nå! Referanser kan leveres på forespørsel.

fum 3DsFXGJ7hug unsplash
samhandle sirkel bg

Gjennomføring

En gang i tiden var vi kunder. Vår modus operandi for implementeringer er styrt av en menneskelig tilnærming som er både transparent og fleksibel. Med en dokumentert oversikt over vellykkede implementeringer, vil vi jobbe meddeg for å skape en løsning som best møter ditt behov. 

Gjennom design- og utviklingsworkshops samarbeider vi ikke bare med deg for å sikre vellykket gjennomføring av hver prosjektfase, men leverer effektiv kunnskapsoverføring som også gir betydelig tid til en omfattende støtteovergang.

Administrert servicestøtte

Med mange vellykkede implementeringer så vel som flerfasede prosjekter (post-go-live), har Arribatec en intim forståelse av det tilbakevendende behovet for å ha en smidig løsning. Vi tilbyr en administrert tjeneste som ikke bare inkluderer break/fix-støtte, men som også gir mulighet for videreutvikling av den eksisterende Live-løsningen.

Vi er fleksible og diskuterer gjerne en ordning som passer for deg. Vi vil samarbeide med deg for å finne en omfattende støttepakke, uansett hvor liten.

Oppgraderinger

Etter å ha gjennomført vellykkede oppgraderinger som Unit4 Business World-kunde, i tillegg til å ha hjulpet ulike kunder gjennom deres implementeringer, deler våre konsulenter gjerne sine erfaringer med hva som gjorde dem vellykkede, fra tekniske, funksjonelle eller prosedyremessige perspektiver.

5 3
erp

Tilpasning og arbeidsflytforbedringer

Er det forventet at du fanger informasjon om etikk eller risiko knyttet til et prosjekt? Eller kanskje du ønsker mer oversikt over livssyklusen til tilskuddet for rapportering? Kanskje du må knytte kontraktene dine til prosjektet. Uansett tilpasning, kan vi hjelpe.

Våre konsulenter er dyktige i kompleksiteten til forskningsbaserte godkjenninger, og tror de har sett alle unntak, vi utfordrer deg til å overraske dem med noe nytt!

Integrasjon: RCP til PCB-grensesnitt

Dette området krever nøye vurdering og er ikke noe godt gjennomgått i bransjen. Vår beviselige suksess med denne integrasjonen har fundament i fagkyndig teknisk kompetanse kombinert med en dyp forståelse av RCP på dets strukturelle kjerne nivå.

Ta kontakt med oss ​​hvis du er interessert i å se budsjettet ditt ende-til-ende med beviselig reviderbar suksess. Referansesider kan leveres på forespørsel.

Rapportering

Gjenoppfinn din rapportering ved å utnytte den svært effektive metoden våre konsulenter bruker for å fange og manipulere data. Uansett om kravet ditt er ledelses- eller driftsrapportering, nettleser, Excel eller PDF, hvis kravet er en ny rapport eller en oppussing av en populær, men nå gammel rapport, er vi fokusert på å samarbeide med deg for å muliggjøre rapportering som både er i sanntid og dynamisk.

RCP-netttjenesteforbruk

Ønsker du å importere ressurs- og lønnsdata som ikke krever endringer for RCP-bruk? Vil du importere Funder-informasjon? Eller kanskje begge deler? RCP kan håndtere det. 

Ved å bruke en kombinasjon av to Business World APIer levert "out of the box", kan XML-baserte data konsumeres og konfigureres for RCP-bruk. Vanligvis ved å bruke mellomvare (f.eks. BizTalk), er det mulig å konfigurere utdata fra ditt HR- og/eller økonomisystem og importere direkte til RCP.

 • Personell (journal) informasjon
 • Akademisk lønn
 • Ikke-akademisk lønn
 • Lønnsøkninger
 • Finansierings-/kundeinformasjon (journal).

Omfattende opplæring for Unit4 RCP

Vi tilbyr en omfattende pakke med opplæring for RCP som inkluderer alle kunnskapsoverføringsøktene du trenger for å administrere pågående vedlikehold av nøkkeldataene i systemet ditt. Noen av de populære valgene er, men ikke begrenset til:

 • Lønnsfiler
 • Funder og Funder Scheme Vedlikehold
 • Tilleggspriser vedlikehold

Målet vårt i denne løsningen er å fullt ut utstyre Superbrukeren din med alle nødvendige ferdigheter for å lage en utmerket systemadministrator for RCP-modulen. Vi tilbyr også opplæring i hvordan du setter opp og kjører RCP-baserte UAT-økter. Dette er vanligvis valgt av institusjoner for å gi en vellykket testfase som kan imøtekomme det positive resultatet av Go-Live-beslutningen.

 • TRAC

  .cirka 2000

  Transparent tilnærming til kostnadsberegning

  En metodikk basert på akademisk kultur og så, brukt gjennom høyere utdanning i Storbritannia for å hjelpe institusjoner med å finne kostnadene for deres aktiviteter.

  https://www.trac.ac.uk/about/

 • FEC

  .ca 2004-2005

  Full økonomisk kostnad

  Referert til i den første delen av denne siden, er FEC en metodikk som brukes gjennom høyere utdanning i Storbritannia ved institusjoner som foretar forskning, som beregner de sanne (dvs. totale) kostnadene for forskning til en institusjon.