Arribatec
BankHub ^

Automatiser bankprosessene dine med Arribatec BankHub - grensesnittet mellom Unit4 ERP og banken din.

Ettersom bedrifter bruker for mye tid på manuelle prosesser ved å sende inn bankfiler, lese returfiler og gjøre bankavstemminger, utviklet vi Arribatec BankHub for å automatisere alle dine bankrelaterte prosesser.

BankHub håndterer flere banker samt ulike nasjonale og internasjonale betalingsformater. Alt du trenger er en bankforbindelse.

Applikasjonen tar seg av alle aktiviteter som er nødvendige for å utveksle økonomiske meldinger og filer mellom Unit4 ERP og din bank. All aktivitet logges, og alle filer lagres i databasen, klare for revisjon og feilsøking.

1 2
samhandle sirkel bg
8 1
samhandle sirkel bg

Hvorfor velge Arribatec? ^

Forenkler kompleksitet

Basert på vanlige industriproblemer og problemer knyttet til manuell bankbehandling, har vi utviklet Arribatec BankHub for å forenkle kompleksiteten. Som Elitepartner for Unit4 ERP, kan du stole på at våre Unit4-produkter og -tjenester er best i klassen.

 

Bare spør våre BankHub-kunder:

Kom i gang med automatiserte bankprosesser i Unit4 ERP

Automatiser bankprosessene dine ^

BankHub støtter DNB, Nets, DanskeBank, Nordea og Sparebank1. Den kan også konfigureres til å dekke flere bankforbindelser samtidig.
3 1
samhandle sirkel bg

Hvem drar nytte av Arribatec BankHub?

Arribatec BankHub passer for alle bedrifter, fra små og mellomstore bedrifter til større foretak.

Arribatec Bank Hub-fordeler:

  • Standardisert og automatisert som skal videreutvikles av Arribatec
  • Inkluderer automatisk sending av remitteringstransaksjoner til banken, automatisk inntasting av kvittering og oppgjørsretur og automatisk bokføring av betalingsoppdrag
  • Inkluderer funksjonalitet for å bokføre betalingsoppdrag på detaljnivå (faktura for faktura) som bidrar til økt automatisering av bankavstemmingsprosessen
  • Støtter automatisk lasting av kontoutskrifter (Camt053) og betalingsfiler (Cremul)
  • Sender melding om at remittering er foretatt og feilmeldinger

Kryptert filoverføring

Kryptert filoverføring mellom Unit4 ERP og bank, automatisk lasting av bankfiler til Unit4 ERP, og automatisk bokføring av betalinger. Unit4 ERP bankkontoer vil alltid være oppdatert!

Kontinuerlig oppdatering av hvor en betaling befinner seg i skjermbildet «oppdater betalingsoppdrag». Dette gjør oppdaterte betalingsoppdrag til et slags «dashboard» hvor du kan følge med på hvor en betaling er i prosessen.

Detaljert logging av informasjon

Detaljert logging av informasjon i filer / filtrafikk. Dette gjør det blant annet mulig å hente årsaken til avvisningen av en remittering direkte i nettskjermbilder eller e-poster.

Remitteringsforslag- & bekreftelse

Som en generell regel anbefaler vi ikke å automatisere disse to prosessene. Skulle det likevel være ønskelig, og noe som man har god kontroll på så kan Arribatec BankHub støtte godkjenning av nye leverandører, endringer av leverandører og fakturagodkjenningsprosessen som tillater helautomatisk remittering.