Arribatec Group fullfører Integra-oppkjøpet ^

arribatec kjøper Integra Associates

Arribatec Group ASA kunngjør fullføringen av oppkjøpet av Integra Associates, Storbritannias lengste globale elitepartner av Unit4, for å skape verdens største leverandør av Unit 4 ERP-tjenester og -løsninger.

Det UK-baserte ERP-selskapet, med sitt team på 45 svært kompetente ressurser, vil være en del av Arribatec Business Services vertikal, og bringer 25 års verdifull kompetanse og erfaring direkte til hjertet av det norske, multinasjonale, børsnoterte selskapet.

Administrerende direktør i Arribatec, Per Ronny Stav, sier:

– Et sterkt selskap med solid erfaring som Integra, styrker tilbudet og støttetjenestene Arribatec garanterte. Fusjonen vil gi våre kunder en unik verdi og en uvurderlig intern rikdom for våre ansatte.

Spesielt i lys av den nylige prestasjonen Utvikler 4U abonnementsprogram, Arribatec er i stand til bygge og utvikle en verdifull applikasjon for kunder innenfor Unit4-rammeverket. 

Integra vil fortsette å betjene og støtte sine kunder fra vekten av sin erfaring og med enda sterkere skuldre, nå som de kan stole på Arribatec Group ressurser. 

«Å bli med i Arribatec tar Integra til neste nivå når det gjelder ekspertise, tjenester og produkter vi kan tilby våre kunder. Jeg er glad og stolt over at vi slutter oss til Arribatec, og ser frem til hva vi kan gjøre for kundene våre sammen.»

- Mark Bloomer, administrerende direktør i Integra Associates
priscilla du preez tKUKEIWFMsc unsplash
windows 37MB9FLQtA0 unsplash
christin hume Hcfwew744z4 unsplash

Vi er akkreditert Unit4 ERP Elite Partner siden 2020.

Flere nyheter fra Arribatec ^

Q2 2022 1

Arribatec Q2 2022

Bli med 19. august når administrerende direktør i Arribatec Group, Geir Johansen presenterer de økonomiske resultatene fra andre kvartal 2022

Les mer
Skjermbilde 2022 05 19 på 15.13.43

Arribatec Q1 2022

Presentasjonen vil bli streamet direkte tirsdag 24. mai. Q1-rapporten og presentasjonen vil bli gjort tilgjengelig på Oslo Børs og på vår investorside.

Les mer