Sertifiser for å forenkle rengjøringen på Dubai Expo 2020 ^

Hospitality selvbetjent innsjekkingskioskløsning

I en alder av COVID-19 er renslighet viktigere enn noen gang. Certify, Arribatecs digitaliserte housekeeping Management-system, skal bidra til å forenkle renslighet ved den norske paviljongen på Verdensutstillingen i Dubai 2021.

Verdensutstillingen er en av verdens største og største internasjonale begivenheter. Denne begivenheten feirer menneskelig glans og viser landenes prestasjoner, og forbinder mennesker fra hele verden. I år vil messen finne sted i Dubai, UAE, og derfor er det ingen tvil om at årets begivenhet blir ekstraordinær og storslått.

Selvbetjent kiosk er den ideelle løsningen for alle hoteller som ønsker å redusere arbeidsmengden i resepsjonen og flytte ansatte for å fokusere på andre verdiøkende oppgaver.

Med et estimert besøkstall på totalt 20 millioner mennesker, er det nødvendige tiltak for å gjøre arrangementet trygt og rent for alle besøkende. Bare ved den norske paviljongen er det anslagsvis over 1,4 millioner besøkende fra hele verden. På grunn av arrangementets store omfang trenger paviljongene effektive løsninger for å få besøkende til å føle seg trygge i rene miljøer – spesielt i disse dager. 

image6

Sertifisert renslighet

Arribatec ønsker å bidra til en ren, trygg og sikker Expo. Vårt digitale renholdssystem, Certify, skal hjelpe personalet ved Den Norske Paviljongen med å få oversikt, og sørge for at renholdsprosessen utføres i henhold til fastsatte standarder. Ledere, inspektører og renholdere vil lett få perspektiv på hva som må gjøres og hva som allerede er gjort. 

Ved å ha et system som støtter alle disse operasjonene, vil man oppnå mer effektive og transparente prosesser, samtidig som man sparer både tid og kostnader på tvers av alle ansatte. Systemet er heldigitalt, noe som gjør systemet svært dynamisk – ikke bare for daglig rengjøring på hoteller, men også for bruk på store begivenheter som Dubai Expo. På denne måten er det enkelt å få oversikt over personalet, oppdragene dine som renholder og kontrollør – samtidig som enkel kommunikasjon holdes på avstand. 

 

Cloud-basert husholdningsledelse

Certify er en enkel å bruke, men likevel intelligent cloud-basert system som hjelper til med å forenkle og effektivisere rengjøring for ledere, inspektører og renholdere. De forskjellige funksjonene hjelper ledere med å planlegge og analysere kvalitet og effektivitet. Kontrollører kan gjennom en sjekkliste kontrollere kvaliteten og rapportere digitalt til renholderen. Renholdere kan enkelt se rom og områder som er tildelt dem. Alle disse funksjonene bidrar til å gjøre kommunikasjon, administrasjon og rengjøring effektiv – alt på avstand. 

Hospitality selvbetjent innsjekkingskioskløsning
image2
MicrosoftTeams -bilde 3
Hospitality selvbetjent innsjekkingskioskløsning

Vil du lære hvordan du drastisk kan forbedre kundeopplevelsen ved å bruke ny teknologi? ^

Flere nyheter fra Arribatec ^

Rondane Hoyfjellshotell virtuell resepsjonist

Virtuell resepsjonist

Arribatec Hospitality har startet et samarbeid med et spennende og innovativt selskap som endrer spillet for resepsjonister og hoteller.

Les mer