Feirer kvinner på Arribatec

Vi omfavner mangfold på mange forskjellige måter. Likestilling er noe som ligger vårt hjerte veldig nært, og vi jobber hardt for å bryte skjevheten.

Årets internasjonale kvinnedag fokus og tema er "Break the bias". Det er forskjellige oppdrag i løpet av året, men en som gir stor gjenklang hos oss «å heve og fremme kjønn likhet i teknologi og feire kvinnene som skaper innovasjon”. 

Hos Arribatec ser vi på mangfold som vår største ressurs. Vi omfavner mangfold når det gjelder alder, kjønn, nasjonalitet og erfaring, da vi mener at ulike team har de beste midlene til å avdekke muligheter og sikre kundenes suksess.

kvinner på arribatec

Vi har benyttet anledningen til å gjøre en runde med spørsmål og svar med noen kvinner som jobber i selskapet vårt: Trude Halvorsen, CEO Arribatec Americas basert i Nord-Amerika; Caterina Giudotti, markedssjef basert i Italia; Nuria Criado Muñoz, Konsulent for forretningstjenester basert i Spania; og Jacelyn Tay, seniorkonsulent basert i Malaysia.

Kan du fortelle oss litt om deg og hva du gjør på Arribatec?

Nuria: Jeg heter Nuria, jeg er 26 år gammel og bor i Granada. Jeg har studert kjemiteknikk og tar en mastergrad i Food Quality Management. I Arribatec jobber jeg som Business Services Consultant, det er ikke min bakgrunn i det hele tatt, men jeg tror dette er poenget, vi er alle forskjellige og kan gi mange ideer og synspunkter fra vår kunnskap!

Caterina: Jeg er ansvarlig for markedsavdelingen i Arribatec Marine-divisjonen, men jeg går ikke glipp av sjansen til å støtte de andre vertikalene også. Å lage innhold og nye markedsføringstiltak for å oppnå Arribatec-visjonen er mitt daglige brød – og jeg elsker karbohydrater!

Trude: Jeg er administrerende direktør i Arribatec Americas og er en erfaren leder med en demonstrert historie med å jobbe i programvareindustrien. Min utdannelsesbakgrunn er Bachelor of Business, Bachelor of Information Technology, og en Master of Business. På det personlige plan er jeg veldig aktiv med fotturer, ski og ulike idretter. Jeg har en stor lidenskap for dyr og har hatt flere redningshunder.

Jacelyn: Jeg begynte min karriere i Accounting Services Professional for mer enn 10 års erfaring i stillinger med økende ansvar og plikter. Deretter har jeg tatt en beslutning om å endre posisjonering og gå videre som programvarekonsulent ved å kombinere sterke analytiske ferdigheter i å levere ERP-systemer for å møte kundenes krav og behov. Jeg er for tiden seniorkonsulent i Arribatec. Mine jobbansvar består i å yte konsulenttjenester til kunden som inkluderer å forstå kundens prosess og konfigurere applikasjoner, produsere konfigurasjonsdokumenter og brukermanualer, utføre integrert systemtesting og leveranser, bistå med støtte etter implementering og problemløsning.

 

Hva får deg til å glede deg over å komme på jobb hos Arribatec hver dag?

Trude: Mine ansatte og deres forpliktelse til å betjene våre kunder profesjonelt og med best mulig løsning.

Caterina: Ingen dager er lik i Arribatec. Å jobbe med så mange mennesker fra forskjellige kulturer er så inspirerende og aldri kjedelig. Jeg synes Arribatecs dynamiske arbeidsmiljø er veldig spennende og stimulerende.

Jacelyn: Jobbens natur er utfordrende, det er spennende for meg.

Nuria: Ideen om å hjelpe mennesker, og lære noe nytt både av mine kollegaer og kundene, hver dag er et nytt eventyr! Jeg synes arbeidet mitt er veldig utfordrende.

Feirer kvinner på arribatec
Feirer kvinner på arribatec

Hvordan vil du si at karrieren din har blitt forbedret ved å jobbe i Arribatec?

Jacelyn: I Arribatec er det mange senior og erfarne kolleger. Når de står overfor vanskeligheter, vil de gi meg veiledning. Jeg kan lære verdifull erfaring fra dem, denne hjelpen vil hjelpe meg med å forbedre karrieren min.

Nuria: På bakgrunn av at jeg ikke kunne noe om rådgivning og ERP vi jobber med, er dette det mest givende for meg. Jeg tror læringskurven min har vokst veldig raskt, og nå vet jeg så mange ting som var ukjent for meg for fire måneder siden.

Caterina: Å jobbe hos Arribatec gir meg sjansen til å jobbe med ulike typer prosjekter, fokusert på ulike markeder og mål. Dette hjelper meg med å se mitt viktigste referansemarked (det maritime) fra et annet perspektiv. Det er en merverdi.

Trude: Hadde en mulighet til å utvide mitt globale nettverk og jobbe sammen i forskjellige kulturer.

 

Kan du nevne noe som Arribatec gjør for å "Break the bias"?

Caterina: Vel, jeg jobber i en komplett flerkulturell "rosa" markedsavdeling. Hvis den ikke bryter skjevheten, lager den mye støy.

Jacelyn: Arribatec er en global tjenesteleverandør. Selv om vi kanskje bor i et annet land og har forskjellige aksenter i Arribatec, er det ingen fordommer mot oss basert på forskjellige aksenter.

Trude: Arribatec har kvinnelige landsjefer på to forskjellige kontinenter.

Nuria: Jeg tror at i Arribatec gis menn og kvinner de samme mulighetene, og vi får den synlighet vi fortjener.

Feirer kvinner på arribatec
Feirer kvinner på arribatec

Hva er ditt budskap på den internasjonale kvinnedagen?

Trude: Prøv å gjøre det du vil! Gjør en forskjell!

Caterina: Det er ingen "kvinnedag": det er ikke nødvendig å feire en dag for å minne oss på hva som har blitt tatt fra kvinner til nå eller hvor mye kvinner kan være verdt sammenlignet med menn. Kjønn eksisterer bare i den grad kjønnsroller eksisterer.

Nuria: Få drømmene dine til å alltid være større enn frykten din

Jacelyn: Vær modig når du gjør det rette.

Er du interessert i å bli med i et raskt voksende internasjonalt IT-selskap og jobbe med noen av verdens mest fremtredende selskaper?

Unit4 ERP-utvikler4U
brooke cagle g1Kr4Ozfoac unsplash

Vil du ha en solid Unit4-partner på laget ditt?

Flere nyheter fra Arribatec ^