Programvare-utvikling ^

Vi lager morgendagens programvare – skreddersydd for suksess

Våre svært dyktige systemarkitekter, UX-designere og utviklere leverer komplette applikasjoner og programvare skreddersydd for din virksomhet. Vi hjelper deg med å oppdage, skape og ta vare på digitale forretningsmuligheter gjennom robust teknologi og tilpasning.

Hvis standardimplementering eller prosessjusteringer ikke opprettholder den nødvendige måten å jobbe på, kan vi levere tilpasning av de fleste av våre tilbudte løsninger.

Tilpassing av standardapplikasjoner kan skape en svært kompleks og kostbar fremtidig løsning hvis den ikke leveres riktig. Vi har lang erfaring og fokus på å levere bærekraftige løsninger, slik at vi kan garantere fremtidige oppgraderinger gjennom vedlikeholdskontrakter og tilpasning.

ArribatecHospitality-47
0 +

Ansatte

0

Kontorer over hele verden

0 +

Kunder i 25 land

Arribatec ERP-ansatte

Forstå hvem du lager en løsning for

Vi er stolte av systemutvikling og streber alltid etter å utvikle oss systemer med hele livssyklusen i tankene – fra planlegging til fremtidig vedlikehold.

For å lykkes digitalt må du vite hvem du lager løsningen for og deres behov – da bruker vi teknologi for å skape verdier. Vi gir deg verdifull innsikt for å hjelpe deg på veien. Våre tverrfaglige team hjelper deg med å lage brukervennlige digitale løsninger som engasjerer.

 

Utviklertjenester ^

Utvikle nye applikasjoner

Eksisterende programvareløsninger er ikke alltid tilstrekkelig for å nå dine mål. Har du en god idé eller en spesifikk utfordring som kan løses gjennom en helt ny applikasjon? La oss hjelpe deg med å utvikle nye løsninger. Vi tar ansvar for teamet, teknologiligaen og applikasjonsforvaltningen, som kontinuerlig utvikles i samarbeid med kunden.

Tilpasning som en tjeneste

Noen ganger er det mer fornuftig å bruke en tilgjengelig programvareløsning og legge til tilpassede elementer eller gjenoppbygge strukturen i stedet for å starte fra bunnen av. Å bruke Arribatec for tilpasninger og integrasjoner av ditt eksisterende system er mer fordelaktig enn å migrere til et helt nytt system.

Leie en utvikler

Ansett en eller flere av våre utviklere, programmerere, designere eller prosjektledere til teamet ditt. Vi støtter ditt team der du trenger mer dybdekompetanse og innspill, f.eks. innen programmering, prosjektledelse, design og UX/brukeropplevelse.

DevOps

Vi har DevOps-ekspertisen til å ta programvaren din videre. Våre Azure Kubernetes-konsulenter sikrer effektiv utvikling, redusert time-to-market og forbedret engasjement. Vi kobler sammen de beste utviklings- og driftsteamene for å levere smidige og holdbare programvareløsninger.

Ikke sikker på hva du trenger?

Våre konsulenter vil hjelpe deg med å identifisere den beste strategien for å nå dine mål ved å kartlegge behovene dine, evaluere eksisterende markedstilbud, sjekke tilpasningsalternativer og utarbeide et veikart for utvikling av en ny programvareløsning. Uansett vil vi hjelpe deg med å lykkes på den mest ressurseffektive måten. Skrive til info@arribatec.com for å starte samtalen.

Ønsker du å utvikle en ny programvareløsning tilpasset dine behov? .

Kundehistorier ^

oransje sirkel
1 1
5 6