Adra® Suiten ^

Markedsledende programvare for periodeavslutning og avstemmingsprosesser

Automatiser og effektiviser prosessene, forbedre nøyaktigheten av rapporterte tall og reduser risikoen for feil med Adra® Suite. Dette forenkler styringen av periodeavslutning, i tillegg til å gi bedre synlighet og kontroll.

Reduser tid brukt på endeløse transaksjonavstemming ved månedslutt. Forvandle prosessen for balanseavstemming med automatisering.

Forsikre deg om at periodeavslutningsprosessen følges og fullføres av hvert teammedlem, og få verdifull innsikt med uendelige rapporteringsmuligheter.

Adra® Suite fra Trintech er brukervennlig og integreres sømløst med dine økonomisystemer og ERP løsninger som for eksempel Unit4 ERP, slik at din bedrift kan effektivisere hele periodeavslutningen.

adra suite
samhandle sirkel bg
logo adra
bankwebinar
samhandle sirkel bg

Hvorfor velge Arribatec? ^

Spesialist på ERP-integrasjoner

Med vår eksperise på ERP-systemer, som Unit4 og Rambase, kan utviklerne våre tilby sømløse integrasjoner til tredjeparts programvare som Adra Suiten.

Vi tar fullt ansvar for hele systemlandskapet ditt og våre konsulenter kan veilede din organisasjon om alt fra implementering og tilpasning til vedlikehold og drift.

La oss integrere Adra med ditt Unit4 ERP-system for enklere periodeavslutninger.

Få tillit til tallenes integritet ^

Veien til en bedre og enklere periodeavslutningsprosess inkluderer:

  • En automatisert transaksjonsavstemming med Adra Matcher som gir deg tid til å fokusere på avvik.® Matcher lar deg fokusere på å håndtere unntak.

  • Avstemte transaksjoner integreres enkelt inn i balanseavstemmingen med Adra Balancer.® Svinge.

  • Oversiktlige sjekklister og dokumenter som gir full synlighet og kontroll over hele periodeavslutningen fra start til slutt med Adra® Task Manager.

  • Skreddersydde rapporter og dashboards som identifiserer forbedringspotensialer i selskapet med Adra® Analytics.
mateus-campos-felipe-mJEazX8mpqs-unsplash
samhandle sirkel bg