Arribatec kjøper Integra Associates ^

erp-system

Arribatec Solutions ASA har signert en intensjonsavtale (LOI) om å kjøpe UK-baserte Integra Associates. Transaksjonen vil skape verdens største leverandør av Unit 4 ERP-tjenester og -løsninger.

Vi er glade for å kunngjøre planen for at Integra skal slå seg sammen med Arribatec. Integra-teamet har i flere tiår levert førsteklasses tjenester og løsninger til en imponerende kundeliste og passer perfekt til vårt internasjonale ERP-tilbud.

Integra er Storbritannias lengste Unit4-partner og har hjulpet organisasjoner med å forbedre viktige forretningsprosesser gjennom bransjeledende løsninger og tjenester. Selskapet, en global elitepartner for Unit4 og årets globale servicepartner i 2020, har kontorer i Leicester og Manchester, Storbritannia, og består av et team på 45 svært kompetente ressurser.

Med tilgang til Integras svært kompetente konsulenter, komplementære løsninger og Arribatecs Solution as a Service konseptet, slipper vi løs det store potensialet i å transformere hvordan vi i fellesskap leverer og distribuerer forretningsprogramvare over hele verden.

Integra har mer enn 100 kunder, hovedsakelig i Storbritannia, men også i USA og Europa, og datterselskaper av britiske selskaper over hele verden. Blant kundene er Havas Group, easyJet, Alvarez og Marsal, DFØ (Norge), Buro Happold Rådgivende Ingeniører m.fl.

Mark Bloomer, grunnlegger av Integra, sier "Vi er veldig spente på utsiktene til å slå oss sammen med Arribatec. Arribatec har et inspirerende lederskap og visjon, og en kundesentrisk tilnærming og verdier som er veldig i tråd med våre egne. Det viktigste er at å bli med i Arribatec-familien vil tillate oss å levere en uovertruffen bredde og dybde av ekspertise og løsninger til våre kunder i Storbritannia og over hele verden.»

"Dette er nok en game changer! Vi styrker vårt internasjonale fotavtrykk med økt global leveringskapasitet og totalløsningstilbud.»

- Per Ronny Stav, administrerende direktør i Arribatec
leon tHO1 OuKbg0 unsplash 1
linkedin salgsløsninger u3hmzw5U SI unsplash
priscilla du preez NjirplnVra8 unsplash skalert e1631604262413

Vil du forbedre viktige forretningsprosesser og frigjøre ditt fulle potensial med ERP? .

Flere nyheter fra Arribatec ^

jonathan francisca 7httEEXyxrc unsplash

Årsrapporten for 2020 er publisert.

Arribatec Solutions ASA publiserte den reviderte årsrapporten for 2020 med rapporterte inntekter på NOK 154.0 millioner, opp fra NOK 113.7 millioner i 2019, og en justert EBITDA på NOK 14.8 millioner.

Les mer
brooke cagle JBwcenOurRCg unsplash 2

Å bli en

Vi er glade for å kunngjøre det når vi endrer merkevare, som en del av den pågående utviklingen av Arribatec. For bedre å reflektere det nye arribatec vil vi gjenintrodusere oss selv og vår nye identitet i løpet av de kommende månedene.

Les mer