Arribatec kjøpte 4 Grupo Hodei-selskaper ^

priscilla-du-preez-432_UfGLmTA-unsplash

Arribatec utvider sitt SolaaS-tilbud med oppkjøp av fire Grupo Hodei-selskaper.

Vi har inngått en avtale om å kjøpe fire nøkkelprogramvareselskaper fra Grupo Hodei, som tilbyr blant annet innovative cloud-baserte løsninger innen treasury og bank, i tillegg til en sterk markedsposisjon i Spania og Latin-Amerika.

Grupo Hodei er et programvare- og IT-serviceselskap med hovedkontor i Madrid og med en sterk posisjon i Latin-Amerika. Selskapene Arribatec kjøper er Profesjonelt svarComunicaciones Bancarias InternacionalesSiges Solutions og Virtuell programvare med sine egne markedsledende programvareløsninger solgt og levert ut av kontorer i Madrid, Barcelona, ​​San Sebastian, Mexico, Guatemala, Colombia, Den dominikanske republikk og El Salvador.

Løsningene fra Grupo Hodei-selskapene kan integreres med ethvert ERP-system og vil bli tilbudt gjennom Arribatecs Solution as a Service (SolaaS).

De fire selskapene har til sammen 40 ansatte, omsetning på EUR 4 millioner i 2020, med en voksende ARR-base på +40 %, og en EBITDA på EUR 0.6 millioner. Total transaksjonspris er EUR 900.000 i kontanter og 16 millioner i aksjer i Arribatec på markedet med en 18/30/42 måneders lock-up. 

«Oppkjøpet av Grupo Hodei-selskapene gir Arribatec de beste treasury- og bankløsningene i markedet. Tilbudet deres vil utfylle våre nåværende løsninger og utvide våre Solution as a Service (SolaaS) som tilbyr ytterligere forretningskritiske løsninger globalt og tilgang til nye markeder.»

- Per Ronny Stav, administrerende direktør i Arribatec
priscilla du preez tKUKEIWFMsc unsplash
linkedin salgsløsninger u3hmzw5U SI unsplash
studio republikk qeij dhDhGg unsplash

Vil du vite hvordan du kan forbedre forretningsprosessene dine med teknologi? .

Flere nyheter fra Arribatec ^