SolaaS - Solution as a Service ^

Vi endrer måten forretningssystemer leveres på – med SolaaS

En programvare er verdiløs før den implementeres for å passe til bedriftens virksomhet, kultur og prosesser. Derfor tilbyr vi nå Solution as a Service, også kjent som SolaaS.

SolaaS betyr at alle våre programvareprodukter kan leveres ferdig implementert og integrert til fast månedlig pris. Under implementeringen, og etterhvert integrasjoner, gjør vi programvare til en løsning.

Resultatet er smidige og kostnadseffektive IT-landskap
bygget for fremtiden. 

 

thisisengineering-raeng-ccpOiDUmeo0-unsplash
linkedin salgsløsninger VtKoSy XzNU unsplash

Saas vs SolaaS

Vi tilbyr både SaaS og SolaaS, men hva er forskjellen?

SaaS betyr at du lisensierer programvare ved å abonnere på en cloud-basert programvare som inkluderer oppdateringer. SolaaS tar imidlertid konseptet videre med mer enn bare selve programvaren
– du får også implementering og integrasjon inkludert i prisen.

Den store gamechangeren med SolaaS er hvordan vi reduserer kundens risiko under implementering og frigjør kunden fra høye oppstartskostnader. I stedet for kun en programvare får du en fullt implementert løsning med mulighet for integrasjon med nisjeprodukter til en fast månedlig pris. Vi tar fullt ansvar for overvåking, support og styring av hele bedriftens systemlandskap slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

Leter du etter en smartere måte å kjøpe programvare på, som muliggjør vekst og reduserer risiko?

En smartere måte å kjøpe teknologi på ^

Det er ikke gitt at hvem som helst kan implementere, integrere og gjøre hvilken som helst programvare til en fungerende, solid løsning. Kvaliteten på løsningen er avhengig av selve programvaren, men også på tjenesteleverandørens programvarekompetanse og evne til å forstå kundenes virksomhet og deres erfaring i bransjen.

Tidligere "beste praksis" er nå en veldig dårlig lekebok for fremtidens digitalt tilkoblede verden. Vi må se forbi fortidens arv og begynne å tenke framover som begrepet Next Practice blir læringsstedet. 

Vi tar deg fra «beste praksis»-visjoner til Neste praksis levert.

 

3 1