Året for vekst ^

Så langt i år har vi ønsket 45 nye kolleger velkommen til Arribatec, for å feire har vi tatt en prat med noen av dem for å bli bedre kjent med dem og hvorfor de ble med i Arribatec!

_Z0A2372

Første halvdel av 2022 har vært en tid med fortsatt vekst for Arribatec, og vi er stolte over å ha ønsket totalt 45 nye kolleger velkommen til teamet vårt så langt i år, og vi gleder oss til å møte de 17 personene som starter rett etter sommer! Med denne overfloden av ny kunnskap, talent og ekspertise i våre hender er vi glade for å fortsette vår ambisiøse reise og fortsette å vokse.

Vi har alltid trodd at våre ansatte er vår største ressurs, og at de beste teamene består av mennesker med ulik bakgrunn, ekspertise og erfaring. I fjor fortsatte vi denne troen ved å sørge for at den var et fokuspunkt i våre verdier, oppdrag, mål og overordnede strategi fremover.

Med et økende antall spennende kunder som ønsker å jobbe med oss, ser vi hele tiden etter nye talenter for å bli med i vårt entusiastiske og lidenskapelige team av programvareingeniører, utviklere, prosjektledere og konsulenter. Sjekk ut våre ledige stillinger på vår karriereside hvis du har lyst til å bli en del av teamet vårt også!

Jeg har tatt en prat med noen av våre nye kolleger, om hvorfor de valgte Arribatec og om hva de synes om å være her nå – bli kjent med Beatriz, Usman, Ingela, Iván, Vilde & Sigurd!

NewFacesGraph2

I grafen over kan du se fordelingen av våre nye kolleger, inkludert 17 personer som sluttet seg til oss i august og september. 

Arribatec Business Services har vokst klart mest med 31 nye kolleger i 6 land. Arribatec EA & BPM følger med 17 nye ansikter i Stavanger og Oslo, Arribatec Cloud med 9 nye kollegaer i Hamar og Bergen, Arribatec Hospitality med 4 nye kolleger i Oslo, og Arribatec Marine og Arribatec Group med 1 hver, henholdsvis i Bergen og Oslo. 

Iván Gámez Fuentes

Programvareutvikler, Business Services, Spania

Med en mastergrad i historie og erfaring som lærer, er Iván kanskje ikke den typiske programvareutvikleren – men hjertet vil ha det hjertet vil. Med lidenskap, engasjement og diplom i apputvikling begynte Iván i Arribatec i mars som en Programvareutvikler.

«Siden min første dag her har jeg skjønt at dette var mer enn en vanlig jobb; dette er et sted å fortsette å lære og bli kjent med nye mennesker, skape nye bånd og gjøre ting enklere hver dag.»

MicrosoftTeams-bilde (49)

Ingela Mandl

Salgssjef, Marine, Norge

Med 17 års erfaring i den maritime industrien og dyp ekspertise innen Salg og Key Account Management, B2B, Forretningsutvikling, Markedsføring og Strategisk Planlegging, ble Ingela med Arribatec Marine i siste kvartal av 2021. Hennes internasjonale erfaring og kunnskap gjør henne til en stor ressurs i vårt globale selskap.

ingela2

«Det er to megatrender i den maritime næringen: avkarbonisering og digitalisering. Arribatec Marine Product-porteføljen binder disse godt sammen, og tilbyr markedet det jeg anser som den viktigste av alle komponentene en reder trenger for å avkarbonisere flåten, et sentralisert datasystem som gir innsikt i fartøyets karbonintensitet på flere nivåer.

En utfordring med digitalisering er at kundene på et tidspunkt blir sittende fast med en rekke ulike tjenesteleverandører med ulike systemer som ikke er integrert. I slike tilfeller fanger kundene opp data, men de er ikke i stand til å bruke dataene riktig for å drive virksomhet, prosesser og endre effektivt. Arribatec løser dette, ikke bare i den maritime sektoren, men også for mange andre sektorer, gjennom "én-løsning"-konseptet som jeg har stor tro på."

Vilde Bolstad

Bedriftskonsulent, EA & BPM, Norge

Gjennom hele utdanningen har Vilde jobbet innen salg, rekruttering og rådgivning, dette i tillegg til mastergraden innen informasjonssystemer og digitale forretningssystemer gjør henne til et flott tilskudd til vår EA & BPM rådgivende team. Vilde begynte i Arribatec i juni 2022. 

«Omfanget av det vi leverer gjør Arribatec til en spennende arbeidsgiver da vi jobber med styringssystemer og rådgivning som skaper verdi for å gjøre våre kunder i stand til å skape enda mer verdi. Å kunne legge til rette for at en kunde tar selskapets strategi over til en helt konkret utførelse er en veldig spennende reise å være med på.

Jeg valgte Arribatec fordi det er tydelig at de ser på sine ansatte som sin viktigste ressurs. Under min rekrutteringsprosess sa alle jeg snakket med at de føler at Arribatec virkelig ønsker å utvikle sine ansatte, noe jeg allerede har opplevd i løpet av min første måned. Det er en meningsfull jobb hvor du får utvikle ditt eget tankesett og deg selv som person i prosessen.

At Arribatec er i en så spennende vekstfase gjorde at jeg ønsket å være en del av denne reisen sammen med dem. Basert på verdiene deres og hvordan de inkluderer de ansatte, føler jeg virkelig at jeg har muligheten til å bidra, noe som gir meg mye eierskap i det jeg gjør.»

MicrosoftTeams -bilde 48

Beatriz Santos

Markedssjef, Business Services, Spania

Beatriz Santos ble med oss ​​i februar 2022 med mer enn 15 års erfaring fra markedet i New Zealand, Storbritannia og Spania. Med omfattende forståelse av SaaS-markedsføring samt B2B-strategisk markedsføringsplanlegging, og et bredt kompetansesett innen alt B2B-markedsføring er Beatriz nå en uvurderlig ressurs i vår markedsavdeling.

beatrice

«Arribatec er et flott sted å jobbe. Det er veldig spennende å være en del av et voksende selskap som støtter sine ansatte, og det føles fantastisk når vi får til vanskelige prosjekter sammen. Noe av det største med å være en del av et selskap i vekst er det store potensialet for innovasjon og eierskap, noe som i markedsføring er en virkelig fordel!

Jeg føler at det å ha et globalt og støttende team er en bonus, ettersom vi får vite mer om andre kulturer. Jeg elsker at relasjoner mellom kolleger er basert på respekt og omsorg for hverandre. Jeg har vært her i 6 måneder allerede, teamet mitt er lokalisert over hele Europa (men veldig tett!) og jeg føler meg veldig fast og glad for at jeg er en arribatecer.

Sigurd Fyllingsnes

Seniorkonsulent, Cloud, Norge

Fra prosjektering og rådgivning til utleie av fotobokser, Sigurd har tydeligvis en variert og erfaren bakgrunn. Med et ønske om å lære mer om teknologi og cloud-løsninger han har tatt på seg sin nye rolle i Arribatec Cloud med iver og nysgjerrighet.

«Jeg ble interessert i Arribatec Cloud som arbeidsgiver fordi de bruker den nyeste teknologien innen cloud løsninger. Jeg har tidligere jobbet med serverløsninger på sykehus men ønsket å utvikle meg innen ny teknologi som Azure, Kubernetes, MS Defender og Datadog.

Arribatec Cloud Bergen har en spredt kundegruppe som byr på ulike utfordringer. Jeg trives med å jobbe her og føler at jeg får utvikle meg faglig; Jeg har faktisk blitt sertifisert innen Azure og Datadog.»

image007

Usman Hashim

UX-designer, Hospitality, Norge

Usman har en bachelorgrad i software engineering og tar for tiden en deltids mastergrad i universell utforming av IKT ved OsloMet. I sin tidligere karriere jobbet Usman som en fullstack java-applikasjonsutvikler, med UX-forskning og produktdesign. At Arribatec Hospitality han vil jobbe med å løse brukeropplevelsesutfordringer med designteamet.

MicrosoftTeams bilde 47 Medium

«Jeg møtte Bendik Kristiansen (Chief Design Officer, Arribatec Hospitality) og han begynte å forklare de forskjellige hospitality løsninger som Arribatec Hospitality utvikler seg, og dette vekket virkelig interessene mine. Så jeg søkte på jobb, og nå er jeg her. Jeg elsker å reise og støter ofte på noen utfordringer som jeg virkelig ønsker å løse som produktdesigner.

Jeg vil fokusere mye på brukeropplevelsen, teste og observere brukere hvordan de samhandler med de digitale løsningene. Identifiser deretter utfordringene og design løsninger som løser disse problemene og tilbyr brukerne våre den beste opplevelsen, og selvfølgelig den beste kundeopplevelsen også.»

Utforsk mulighetene dine hos Arribatec, ta en titt på karrieresiden vår ^

Flere Arribatec-nyheter ^

MicrosoftTeams -bilde 36

Våre viktigste kollegaer

I feiringen av Verdens miljødag ønsker vi å ta deg med på en liten omvisning i vår egen bikube, som ligger på balkongen til vårt Stavanger-kontor.

Les mer