5 grunner til at ERP-programvare er avgjørende for bedriftens produktivitet

Enterprise Resource Planning-løsninger gir CXO-er trygghet om at de har verktøyene til å styrke organisasjonene sine.

Dagens forretningslandskap er like spennende å navigere som det er utfordrende. Vi lever i en verden med høyt tempo, hvor alt drives av teknologi og bedrifter må følge med på det for å møte kundenes forventninger, konkurranse og markeds- og økonomiske endringer.

For å overleve og vokse i dette landskapet, må organisasjoner bli smidige. Det er nok av teknologiløsninger tilgjengelig som gir bedrifter den effektiviteten av driften de trenger for å øke lønnsomheten. Enterprise Resource Planning (ERP)-løsninger gir CXOer og beslutningstakere trygghet i at de har verktøyene til å styrke virksomhetene sine ved å tilby det de trenger for å vokse, unngå og overvinne daglige utfordringer.

Her kan du finne 5 grunner til at ERP-programvare er avgjørende for bedriftens produktivitet og for å minimere forstyrrelser:

 

1 – Strømlinjeform forretningsprosessene dine

Etter hvert som organisasjoner vokser, vokser også operasjonene deres, og de blir mer kompliserte. ERP-systemer tilbyr bedrifter ytelsesdata i sanntid og annen relevant informasjon, praktisk og lett å konsumere. Ved å bruke en sentralisert enkelt kilde til sannhet for å samle informasjonen din, tilby åpenhet på tvers av avdelinger og legge ned organisatoriske barrierer.

ArribatecHospitality 10

2 – Ansattes produktivitet 

ERP-løsninger reduserer i stor grad tiden ansatte bruker på å fullføre repeterende oppgaver. Dette sparer dem for tid som kan brukes til å fullføre andre oppgaver, noe som gjør de ansatte mer produktive.

I tillegg til dette kan bruken av et integrert ERP-system integreres med Human Resources-systemene dine, og sikre at forventningene til ansatte blir oppfylt, de vil bli lykkeligere og mer produktive.

 

3- Analyser virksomhetens ytelse lettere

Ledere kan følge med på fremdriften til ansatte og prosjekter de jobber med, for å sikre at tidsfrister og benchmarks overholdes. Overvåking av prosjekter på hvert trinn, sikrer at kritiske problemer kan oppdages på tidlige stadier og unngå prosjekt- og fremdriftssvikt.

Dette er veldig nyttig for å definere operasjonelle mål, mål og tidsfrister på individ- og avdelingsnivå, og være fleksibel med hensyn til dem med et enkelt sanntidsbilde av virksomhetens nøkkeldrivere.

 

4 – Teamsamarbeid og samarbeid mellom avdelinger

ERP-løsninger skaper mulighet for teamsamarbeid og kommunikasjon. Teamsider bidrar til å holde teamet samlet, uavhengig av hvor de ansatte jobber fra. Det letter også veien for å utnytte ekspertisen i organisasjonen for spørsmål om prosjekter.

Ved bruk av ERP-programvare har alle avdelinger lett tilgang til data og ingen avdelinger vil fungere som portvakter for informasjonen. Derfor vil samarbeidsinnsats øke produktiviteten ettersom forsinkelsene med informasjonsdeling vil forsvinne og forbedre samarbeidet.

For beslutningstakere vil denne typen programvare tillate dem å se hvordan avdelinger og operasjoner fungerer sammen og bidra til å forbedre arbeidsflytene dine og gjøre endringer på forhånd om nødvendig.

                                                          

5 – Tilpassbar rapportering for bedre forståelse av virksomhetens ytelse

En av hovedfordelene med et ERP-system er de tilpassbare rapporteringsverktøyene, som tillater brukerspesifikke rapporter på flere dimensjoner.

Egendefinerte rapporter og dashboards er ekstremt nyttige siden de er fylt med handlingsrettede data og informasjon som er relevant for virksomheten din med ett klikk og er automatisert. Hvis dette ble gjort manuelt, vil det ta dager eller uker å samle all informasjon.

 

Hos Arribatec samarbeider vi med de beste leverandørene på markedet, som Unit4 og RamBase, for å levere våre kunder helhetlige og integrerte løsninger med ERP som kjernevirksomhetssystemet. Vi kan støtte deg på hvert trinn av veien, enten du trenger råd om dine nåværende systemer eller ønsker å utforske nye retninger.

Vil du vite mer om hvordan Arribatec kan hjelpe med din cloud ERP? Ta kontakt!

ArribatecHospitality 9
ArribatecHospitality 73

Vil du ha en solid Unit4-partner på laget ditt?

Flere nyheter fra Arribatec ^